Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
23.11.18: Det bliver 49-årige Anne Lawaetz Arhnung, der - efter 22 år i landbrugets organisationer - overtager rollen som administrerede direktør i Landbrug & Fødevarer. Hun kommer fra organisationens faglige videns- og innovationshus, SEGES, hvor Ejnar Schultz indtræder som ny direktør.
Læs mere
23.11.18: Mintel, et af verdens førende markedsanalysebureauer, har netop udpeget tre fremadrettede tendenser, der vil drive momentum for globale innovationer inden for fødevarer og drikkevarer i 2019 og fremefter.
19.11.18: Hele branchens mødested inden for fødevareteknologi, FoodTech 2018, sluttede torsdag efter tre dage i MCH Messecenter Herning. Messen bød på besøgs- og udstillerfremgang med 8.974 besøgende fagfolk og 309 udstillere, et rekordstort aktivitetsprogram, konferencer, innovationskonkurrencen FoodTech Challenge & InnovateFood.dk, International Food Contest samt et væld af prisoverrækkelser.
15.11.18: Der var prisfest på åbningsdagen for FoodTech 2018 i MCH Messecenter Herning, hvor vinderne af forskellige fagkonkurrencer blev hyldet. Særligt fødevarekonkurrencen International Food Contest har stolte traditioner på fødevareteknologimessen, hvor vinderne af de bedste produkter i konkurrencerne International Dairy Contest, Mejeribrugets Gourmetpriser og Food Awards kåres og hyldes.
15.11.18: Forud for FoodTech havde alle udstillere mulighed for at indsende deres produktnyheder til en fagjury for bedømmelse, og i år blev 59 produkter godkendt. Af dem blev otte produkter tildelt tre stjerner, og af disse blev syv nomineret til at deltage i FoodTech Award-konkurrencen. Og under den officielle åbning af FoodTech blev vinderen af den eftertragtede FoodTech Award så afsløret.
23.11.18: Et nyt koncept fra Arla Foods Ingredients hjælper kikseproducenterne med at tilgodese et ønske om højt proteinindhold og sunde syndigheder, mens det overvinder tekniske udfordringer, når det gælder forarbejdning, smag og tekstur.
23.11.18: I fødevareindustrien er det en udfordring at nedkøle flydende madvarer, som for eksempel supper og saucer, hurtigt nok til at reducere risikoen for bakteriel vækst før distribution. Det fastslår AGA, som for at løse dette lancerede Accu-Chill Sauce Cooling med patenteret kryo-injektionsteknologi i forbindelse med FoodTech-messe i Herning. Her blev løsningen både kategoriseret som en tre-stjernet nyhed og nomineret til FoodTech Product News & Award.